Zo. Het is een drukke tijd geweest…

Een paar weken geleden kwam ik in aanraking met de Magnetuck magneten… De aanleiding – je raadt het al – ik was op zoek naar iets om mijn overhemd fatsoenlijk in mijn broek te houden!

Omdat ik zo enthousiast werd van het Magnetuck concept besloot ik ergens om 3 uur ‘s nachts dat ik maar eens een mailtje naar de eigenaar moest sturen.

Het eerste contact met Phil, de uitvinder en eigenaar van Magnetuck, was al meteen positief. Beide kwamen al snel tot de conclusie dat ik het product maar in Nederland moest gaan verkopen. Na wat wikken en wegen heb ik mijn laatste spaargeld aangebroken, langs de Kamer van Koophandel gegaan, webshop in elkaar geflanst, verzendmateriaal uitgezocht, drukwerk ontworpen en social media ingeregeld. Uiteindelijk is het dan nu zover!

Omdat dit alles in een ontzettende opwelling en drukke periode van mijn leven geregeld is, hoop ik dat jullie me alle typefouten vergeven (en me er ook op wijzen!- bel of mail me!)

Mocht je vragen, opmerkingen of andere zaken hebben, schroom niet om contact met me op te nemen!

Go tuck yourself!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.