Je kent het ongetwijfeld. ‘s Ochtends helemaal strak aangekleed. Strak gestreken overhemd, perfect zittende broek. Hoe strak je ook de deur uit liep, tegen de tijd dat je een beetje bewogen hebt is je overhemd zijn eigen leven gaan leiden. Gevolg: de hele dag loop je, soms ongemerkt, de boel weer in te stoppen. Phil Bunting heeft hier echter dé oplossing voor gevonden in de vorm van Magnetuck.

Het concept is simpel. Twee in rubber gegoten supersterke magneten; een platte en bolle. Je klikt ze op je overhemd, zodat de bolle kant onder je riem blijft “steken”. Geniaal.

En het werkt. Ik heb zelf een vrij slanke bouw, en veel (kortere) slim-fit overhemden die normaal zo’n 60x per dag uit mijn broek piepte. Nu niet!

Wat doe je vervolgens als webbouwer? Overleggen met Phil, importeren, Site bouwen en verkopen. De rest van Nederland even meehelpen. Geen gedoe met pakketjes uit de VS, maar gewoon bestellen in Nederland, via iDeal, creditcard, paypal of bitcoin.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.