Zal de kracht van deze magneten schade aanrichten aan mijn telefoon of creditcards?

We hebben dit in de loop van jaren getest en hebben nog nooit een defecte creditcard of telefoon meegemaakt, dus verwacht geen problemen bij normaal gebruik van uw broekzakken. Lees meer op onze pagina veiligheidsmaatregelen

Hoe groot zijn ze? Zijn ze zichtbaar voor anderen bij het dragen?

De diameter van Magnetuck™ is gelijk aan een muntstuk van 1 euro. We hebben geëxperimenteerd met zowel grotere als kleinere versies maar vonden dat deze grootte het meest effectief en discreet genoeg wanneer normaal gedragen. We zijn ervan overtuigd dat je de enige persoon bent die door zal hebben dat de Magnetuck™ aan je overhemd zit. Mensen zullen hooguit opmerken hoe professioneel en strak uw uiterlijk is:)

Is Magnetuck™ alleen voor mannen?

Nee, Magnetuck™ is unisex en kan net zo gemakkelijk worden gedragen met een blouse en rok. Kijk naar de pasvorm en de stof van uw kleding bij de aankoop van Magnetuck™. Zij zullen eerder onzichtbaar zijn wanneer ze gedragen worden onder een broek dan een strakke legging of dun, strak rokje natuurlijk.

Ik draag een hemd onder mijn shirts, zullen ze dan wel werken?

Absoluut! Magnetuck™ werd ontworpen met dragen van hemden in het achterhoofd. De magneten zijn meer dan sterk genoeg om te dragen met een onderhemd en geven het extra voordeel van je hemd niet omhoog kruipt onder je overhemd.

Zullen ze werken met alle shirts en broeken?

Hoewel Magnetuck ™ werd ontworpen met zakelijke kleding in gedachten, ze zijn net zo effectief wanneer deze is gekoppeld met casual kleding, zoals sport shirts en kaki, golf polo en korte broek, uniformen enz. Hoewel de resultaten verschillen, raden we niet aan ze te dragen bij zwaarder gewicht denim of “raw” denim vanwege de manier waarop ze de stijvere stof aantrekken.

Dus, mijn shirts en broeken passen beter?

Magnetuck ™ presteert het beste wanneer gedragen met de juiste zittende kleding. Als uw shirts en / of broeken te groot zijn voor u, dan werken ze niet. Ze zijn ontworpen om uw overhemd goed ingestopt te houden, niet om overtollige stof te elimineren. Hoe beter je kleren passen, hoe effectiever Magnetuck™ zorgt dat je kleding de hele dag blijft zitten.

Moet ik perse een riem dragen?

Niet noodzakelijk. Als de taille van uw broek goed past en op eigen houtje blijft zitten zonder een riem, zal Magnetuck™ prima werken.

Aangezien ze aan de zijkant zitten, hoe helpen ze dan voorkomen dat de achterkant van mijn overhemd uit mijn broek schiet?

Door je shirt te verankeren op je heupen, zal de rest van je shirt veel minder snel losschieten. Afgezien van het vastnieten van je overhemd aan je tailleband, is er geen one-size-fits-all oplossing om 360 graden rondom zekerheid te bieden. Toch vinden we Magnetuck™ de meest effectieve oplossing om losschieten te voorkomen, terwijl ze het minst storend zijn. Wij moedigen u aan om te experimenteren met verschillende pleken van plaatsing om zo de beste resultaten voor je lichaam en type kleding te vinden.

Kan ik zelf kiezen welke pick-up locatie ik mijn bestelling afhaal?

Helaas, onze verzender (DPD) biedt die mogelijkheid niet. Ze zorgen automatisch dat de dichtst bijzijnde afhaallocatie geselecteerd wordt. DPD informeert je vervolgens per email waar dat is. Hun pick-up locaties vindt je hier