Magnetuck

27,99 (23,13 excl. BTW)

4.75 van 5

Het complete Magnetuck™ systeem om je overhemd strak in je broek te houden
Bestaat uit 2 setjes ultrasterke “rare earth” magneten. Stop ook met instoppen!
30 dagen niet goed geld terug garantie

Op voorraad

SKU: mgnt01 Tag:

LET OP: wegens vakantie worden bestellingen pas verzonden na 28 april!

Magnetuck™ houdt je overhemd op zijn plek. Deze kleine ingenieuze magneten zijn geboren uit frustratie. Toen de uitvinder, Phil Bunting, als kersvers afgestudeerde begon als account executive, kreeg hij al snel hekel aan twee dingen: Sales meetings op maandagochtend en z’n overhemd dat steeds uit zijn broek schoot.

Met een verleden van vakantiebaantjes op de golfbaan en in restaurants, was dit natuurlijk niet zijn eerste aanvaring met wat hij zelf noemt PSS (Puffy Shirt Syndrome), maar de maat was nu vol. Zijn overhemden hadden nu geen geborduurde logo’s meer, en in de zakenwereld doet imago er nou eenmaal toe…

Ondanks het uitgeven van een groot deel van zijn salaris aan strakke pakken en slim-fit overhemden, bleef het losschieten van zijn overhemden hem achtervolgen. Het is ook niet anders. Zo ongeveer elke beweging die je maakt zorgen er nou eenmaal voor dat je shirt een stukje verder uit je broek piept. Kijk maar om je heen, IEDEREEN zit in hetzelfde schuitje.

Hij begon te experimenteren met magneten die bedoeld waren om zijn onderhemd en overhemd aan elkaar vast te maken. Over een periode van 4 jaar is het product geevolueert in wat het nu is. Het Magnetuck™ systeem zorgt niet alleen voor het vasthouden van je overhemd, het zorgt er ook voor dat je hemd omhoog kruipt en je broek zakt niet meer af!

Kortom, zoals Phil zegt: “It’s time to quit tuckin’ around

Gewicht 0.1 kg
Afmetingen 16 x 11 x 3 cm
Werkingsprincipe

Via rare-earth magneten

Afmetingen product

diameter 16mm, bolle kant ongeveer 10mm dik

4 reviews for Magnetuck


 1. Paul van Someren
  5 van 5

  :

  Wauw! Ik heb even getwijfeld, want kan zo iets simpels echt werken… maar ben er echt blij mee. Aanrader

 2. Tjeerd Pater
  5 van 5

  :

  Stom! Tijdens omkleden een achterkantje verloren… Mailtje gestuurd of ik een losse kon bestellen. Zonder blikken of blozen kreeg ik uit coulance eentje gratis toegestuurd. Top!

 3. Alain van Antwerp
  4 van 5

  :

  Uitstekend product, en ook snelle verzending naar Belgie.

 4. Erik Veenhuizen
  5 van 5

  :

  Ik ben dus blijkbaar de grote uitzondering bij wie het product niet werkt, omdat mijn broeken wat te wijd zijn (op dieet geweest)
  Wilde ze toch terugsturen in plaats van te wachten tot ik nieuwe broeken gekocht had. Geen enkel probleem, en mijn geld netjes teruggekregen, inclusief verzendkosten. Hulde!

Een beoordeling toevoegen

Buiten bereik van kinderen houden

Hoewel magneten kan prachtig zijn speelgoed en zeer leerzaam, Magnetuck is ‘volwassen’ speelgoed, en niet voor kinderen. Kleine kinderen zouden niet in de buurt van onze magneten moeten komen! Oudere kinderen alleen onder toezicht van een volwassene in de buurt van de magneten laten.

Pacemakers en defibrillatoren

Pacemakers en defibrillatoren kunnen gevoelig zijn voor sterke magnetische velden zijn. Als u of iemand in uw huishouden een pacemaker of defibrillator heeft, of gezondheidsproblemen die vereisen dat u elektronica moet dragen van welke aard ook, raadpleeg dan eerst een arts of magnetische velden schadelijk kunnen zijn!

Pas op voor huid en ogen

Sterke magneten kunnen een ernstig gevaar vormen vanwege hun aantrekkende kracht op elkaar en metalen voorwerpen. Meestal is verrassing het probleem – ze kunnen springen uit handen en klikken samen vanuit een verrassende afstand voordat je je realiseert wat er gebeurt. Oppassen dus!

Schade aan magnetische opslagmedia

Magnetische velden kunnen schade aan magnetische opslagmedia veroorzaken. Deze omvatten: cassettes, diskettes, creditcards, videobanden en harde schijven van computers. Zoals vermeld in de FAQ, hebben we nog nooit een beschadigde of gedeactiveerde creditcard of telefoon meegemaakt in de jaren van testen. Wanneer niet in gebruik, raden wij aan ze op te slaan in de meegeleverde doosje uit de buurt van uw portemonnee en telefoon.

Schade aan Electronica

Sommige elektronische apparaten zijn gevoelig voor magnetische velden en kan permanent of tijdelijk worden beschadigd bij blootstelling aan een te sterk magnetisch veld. Een video-scherm of televisie zal vervormd en / of verkleuren bij blootstelling aan een sterk magnetisch veld. Terwijl beschadigde schermen meestal gedemagnetiseerd kunnen worden, is het vaak lastig en kunnen alleen gekwalificeerde servicemonteurs dit doen. Andere elektronische apparaten zoals mobiele telefoons en semafoons kunnen ook beschadigd raken. Bewaar uw magneten op een veilige plaats uit de buurt van de elektronica van welke aard dan ook.

Zwangere vrouwen

Hoewel er geen bekende gezondheidsrisico’s zijn bij de hantering van permanente magneten met de sterkte die wij verkopen, adviseren we zwangere vrouwen om eventuele blootstelling aan sterke magnetische velden te voorkomen.